Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט פלפלים בשלושה צבעים

google analytics במתכון זה צפו 15,959 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

אין כמו סלט פלפלים קלויים וצבעוניים. הוא טעים בפיתה עם חומוס, כתוספת למנה עיקרית, נהדר כמנת פתיחה וניתן לאחסן אותו במקרר לפחות ארבעה ימים.

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. צולים בגריל על גבי רשת / על להבת הכיריים / במנגל ביתי את הפלפלים מכל הכיוונים. ניתן להשתמש גם במחבת שמשמשת לצורכי קליה. לחמם את המחבת כ - 4 דקות על להבה גבוה, להוסיף את הפלפלים ולצרוב מכל הכיוונים עד שהפלפלים מתרככים.
  2. מכניסים את הפלפלים לתוך שקית ניילון ל - 2 דקות.
  3. מוציאים את הפלפלים מהשקית, מקלפים אותם בקלות, מנקים מגרעינים, חותכים לרצועות ומעבירים לקערה.
  4. מוסיפים לקערה מיץ מחצי לימון, כפית שום כתוש, חצי כפית מלח ומערבבים.

מתכונים קשורים

Translate »