Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט פלפלים בשלושה צבעים

google analytics במתכון זה צפו 15,713 גולשים

אין כמו סלט פלפלים קלויים וצבעוניים. הוא טעים בפיתה עם חומוס, כתוספת למנה עיקרית, נהדר כמנת פתיחה וניתן לאחסן אותו במקרר לפחות ארבעה ימים.

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. צולים בגריל על גבי רשת / על להבת הכיריים / במנגל ביתי את הפלפלים מכל הכיוונים. ניתן להשתמש גם במחבת שמשמשת לצורכי קליה. לחמם את המחבת כ - 4 דקות על להבה גבוה, להוסיף את הפלפלים ולצרוב מכל הכיוונים עד שהפלפלים מתרככים.
  2. מכניסים את הפלפלים לתוך שקית ניילון ל - 2 דקות.
  3. מוציאים את הפלפלים מהשקית, מקלפים אותם בקלות, מנקים מגרעינים, חותכים לרצועות ומעבירים לקערה.
  4. מוסיפים לקערה מיץ מחצי לימון, כפית שום כתוש, חצי כפית מלח ומערבבים.

מתכונים קשורים

Translate »