Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט עלי מנגולד מרוקאי

google analytics במתכון זה צפו 14,914 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

סלט עלי מנגולד מרוקאי עשיר בטעמים ומופחת שומן. העונג הזה מומלץ עם הרבה טחינה וחלה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים היטב את עלי המנגולד, מפרידים בין העלים לגבעולים, חותכים את הגבעול (החלק הלבן) לרצועות דקות ומניחים בצד. קוצצים דק את עלי המנגולד ומניחים בצד.
  2. מלהיטים מחבת על להבה בינונית (כשתי דקות), מוסיפים 3 כפות שמן ומחממים דקה. מוסיפים את רצועות הגבעולים ומטגנים עד שהם משנים את צבעם. מוסיפים רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום, כפית שטוחה כמון, מערבבים היטב. ומטגנים דקה.
  3. לאחר דקה מוסיפים עלי מנגולד קצוצים, מטגנים ומקפיצים מידי פעם עד לריכוך העלים. בערך 6 דקות. מכבים להבה וממתינים לצינון.

מתכונים קשורים

Translate »