Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט עוף קראנצ'י

google analytics במתכון זה צפו 5,300 גולשים

סלט עוף קראנצ'י טעים ברמות קשות! מתאים אפילו לארוח כמנת ביניים.  כל מי שטעם לא יכל להפסיק לאכול וביקש עוד. קבלו מתכון למנה מנצחת.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (4.2 /5)
  • 3 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 200 מעלות.
  2. מכינים פילו קראנצ'קראנצ' - מדליקים תנור ל - 200 מעלות. מניחים נייר אפיה על גבי תבנית, על נייר האפיה מניחים עלה פילו, משמנים בשמן ומניחים על העלה עלה נוסף. שוב, משמנים בשמן ומניחים עליו את העלה האחרון. מניחים על העלים נייר אפיה נוסף, תבנית נוספת שתשמש משקולת ואופים 40 דקות / עד שהעלים מזהיבים. מוציאים מהתנור ומצננים. חותכים מלבנים בגודל 5/5 ס"מ (אפשר משולשים לא גדולים) ומניחים בצד.
  3. מכינים את חזה העוף - מניחים מחבת גדולה על להבה בינונית. מברישים בכף שמן וממתינים דקה. (אין צורך בהרבה שמן) לאחר דקה מניחים את חזות העוף הפרוסים על המחבת. מפזרים מלח, פלפל ומטגנים משני הצדדים, עד שחזות העוף נעשים לבנים.
  4. מוציאים את חזות העוף מהמחבת (לא מכבים את הלהבה), עורמים אותם בערמה, פורסים לפרוסות דקות (כמו שווארמה) ומחזירים למחבת. צורבים אותם היטב מכל הכיוונים לפחות 4 דקות. הם ישנו את צבעם ויקבלו גוון צרוב. מכבים להבה ומשאירים במחבת עד שמסיימים להכין את הסלט.
  5. קוצצים לרצועות דקות רבע כרוב, שוטפים היטב ומסננים את הנוזלים. מוסיפים רבע כפית מלח לימון, 2 כפות גדושות שמן, חצי כפית מלח ומערבבים בעזרת הידיים. מוחצים בחוזקה את הכרוב ומערבבים כך לפחות דקה / עד שרואים שהכרוב התרכך.
  6. פורסים בצל סגול לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה ומוסיפים לקערה, פורסים לרצועות חסה רומית גדולה ומוסיפים לקערה. מערבבים היטב, מוסיפים את נתחי העוף הצרובים ומערבבים.
  7. ההגשה - מניחים בתחתית הצלחת 3 מלבני פילו קראנצ' , עורמים את הסלט על הקראנצ' וכשמסיימים מעטרים בפילו קראנצ' נוספים.
  8. הערה חשובה!!! להיזהר עם המלח לימון. לא שמים יותר מידי. טועמים אם חסר רק אז מוסיפים.

מתכונים קשורים

Translate »