Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט סביח כרובית

google analytics במתכון זה צפו 8,076 גולשים

סלט סביח כרובית הפתיע אפילו אותי.  אין גבול ליצירות שאפשר להכין מירקות. קבלו מתכון לסלט מטורף! דיאטטי, טבעוני, צמחוני, מעלף לאירוח וטעים מאד.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. ממלאים סיר גדול מאד בהרבה מים.וכפית מלח, מביאים לרתיחה ומכניסים את הכרובית שלמה לסיר כשתחתית הכרובית כלפי מעלה. מבשלים 12 דקות, ומעבירים בזהירות למסננת לניקוז הנוזלים. בשלב הזה מדליקים תנור ל - 200 מעלות טורבו.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפיה, מפרקים את הכרובית לפרחים לא גדולים, מברישים ב - 2 כפון שמן קנולה או חמניות וצולים 10 דקות / עד שהכרובית מזהיבה בקצוות.
  3. חותכים לקוביות קטנות עגבניה גדולה ומניחים במסננת לסינון הנוזלים. מקלפים 2 מלפפונים חותכים לקוביות קטנות ומניחים בתחתית קערת הגשה. מניחים מעל המלפפונים את העגבניה המסוננת, חותכים לקוביות קטנות חצי בצל סגול קטן ומניחים מעל העגבניה, חותכים לטבעות 2 בצלים ירוקים ומניחים על הבצל הסגול, חותכים לקוביות קטנות 2 מלפפונים חמוצים ומניחים מעל את פרחי הכרובית.
  4. קוצצים דק חופן נדיבה פטרוזילה ומפזרים על הכרובית, סוחטים מעל הירקות חצי לימון עסיסי, כף שמן זית עדין, מפזרים מבין האצבעות כחצי כפית מלח, מזרזפים 2 כפות נדיבות טחינה (לא גולמית), כפית עמבה ומגישים.

מתכונים קשורים

Translate »