Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט מטבוחה

google analytics במתכון זה צפו 11,630 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

חברות וחברים אין קיצורי דרך בהכנת סלט מטבוחה אם רוצים לאכול את הדבר האמתי. ניסיתי עם עגבנית מרוסקות משומרות, אין בכלל מה להשוות למטבוחה מעגבניות טריות. אני ממליצה לבשל לא פחות מ – 3 קילו עגבניות כיוון שהמסה מצטמצמת מאד בעת הבישול. אין ספק שההשקעה משתלמת.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. חורצים בקליפת העגבניות איקס בינוני בעזרת סכין.
  2. מכניסים את כל העגבניות לסיר גדול, יוצקים עליהן מים רותחים לידי כיסוי ומשאירים בצד 20 דקות.
  3. לאחר 20 דקות מקלפים בקלות את העגבניות, קוצצים לקוביות קטנות ומעבירים לסיר אחר.
  4. חוצים לאורך 2 פלפלים ירוקים חריפים, מנקים מגרעינים, חותכים לחצאי טבעות ומוסיפים לסיר.
  5. מוסיפים לסיר כף גדושה שום כתוש, מניחים את הסיר על להבה בינונית, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. (לא מכסים את הסיר במכסה)
  6. מבשלים 3 שעות ומועכים מידי פעם במועך תפוחי אדמה את העגבניות. מבשלים עד שכל המים מתאדים ולא נשארת אפילו טיפת מים בסיר.
  7. לאחר שכל המים התאדו מוסיפים כפית מלח, כף שטוחה פפריקה מתוקה בשמן, חצי כוס שמן קנולה או חמניות, מערבבים ומבשלים חצי שעה נוספת (מערבבים ומועכים עם מועך תפוחי אדמה מידי פעם)

מתכונים קשורים

Translate »