סלט כרוב סגול עם עשבי תיבול ושקדים

google analytics במתכון זה צפו 5,154 גולשים

סלט כרוב סגול עם שקדים טעים ברמות עלללללל. שילוב הטעמים מנצח.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים דק בעזרת מנדולינה, לתוך קערה גדולה כרוב סגול. שוטפים היטב, מסננים את הנוזלים ומניחים בצד.
  2. קוצצים דק עלים מחצי חבילה גדולה כוסברה, חצי חבילה פטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מוסיפים 100 גרם שקדים פרוסים, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות רוטב טריאקי, 2 כפות חומץ, 1 כף שמן, 1 כפית חרדל ומערבבים היטב. טועמים, אם חסרה מליחות מוסיפים חצי כפית מלח.

מתכונים קשורים

Translate »