Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט כרוב ואגוזי פקאן

google analytics במתכון זה צפו 5,078 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

סלט כרוב ואגוזי פקאן מפתיע, משגע, אין דברים כאלה! 10 דקות הכנה ויש לכם ערמת סלט סופר טעימה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים בעזרת מנדולינה חצי כרוב לרצועות דקות לתוך קערה. שוטפים היטב ומסננים את הנוזלים. מוסיפים 2 כפות שמן ומועכים בעזרת הידיים את הכרוב (מורידים נפח ומרככים את רצועות הכרוב).
  2. קוצצים 50 גרם אגוזי פקאן ומוסיפים לקערה, מוסיפים את היתר שלמים. פורסים בעזרת מנדולינה 1 בצל סגול לטבעות דקות ומוסיפים לקערה, פורסים לרצועות דקות 1פלפל ירוק כהה, 8 פטריות שמפיניון ומוסיפים לקערה. מוסיפים רבע כוס חמוציות ללא סוכר, כף שמן, 3 כפות חומץ, מיץ מחצי לימון גדול, כפית מלח ומערבבים היטב.

מתכונים קשורים

Translate »