Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט כרוב ואגוזי פקאן

google analytics במתכון זה צפו 9,443 גולשים

סלט כרוב ואגוזי פקאן מפתיע, משגע, אין דברים כאלה! 10 דקות הכנה ויש לכם ערמת סלט סופר טעימה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. פורסים בעזרת מנדולינה חצי כרוב לרצועות דקות לתוך קערה. שוטפים היטב ומסננים את הנוזלים. מוסיפים 2 כפות שמן ומועכים בעזרת הידיים את הכרוב (מורידים נפח ומרככים את רצועות הכרוב).
  2. קוצצים 50 גרם אגוזי פקאן ומוסיפים לקערה, מוסיפים את היתר שלמים. פורסים בעזרת מנדולינה 1 בצל סגול לטבעות דקות ומוסיפים לקערה, פורסים לרצועות דקות 1פלפל ירוק כהה, 8 פטריות שמפיניון ומוסיפים לקערה. מוסיפים רבע כוס חמוציות ללא סוכר, כף שמן, 3 כפות חומץ, מיץ מחצי לימון גדול, כפית מלח ומערבבים היטב.

מתכונים קשורים

Translate »