Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט טחינה אדומה

google analytics במתכון זה צפו 14,395 גולשים

סלט טחינה אדומה זה אחד הסלטים הכי טעימים שתאכלו. בהחלט שווה "להתאמץ" ולהכין את הסלט הטעים הזה. זה סלט הטחינה הכי טעים שאכלתי. ואכלתי לא מעט סלטי טחינה בחיי…

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (4.9 /5)
  • 4 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קולים 4 פלפלים אדומים בתנור / מחבת לוהטת / להבה גלויה (מה שנוח לכם) כחצי שעה / עד לריכוך מלא של הפלפלים. כשהפלפלים מוכנים מכניסים אותם לשקית (אפשר של הקניות) וקושרים את השקית. לאחר 10 דקות מקלפים בקלות את הפלפלים, מרחיקים את הגרעינים ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה כוס טחינה גולמית (240 מיליליטר), כפית גדושה וחצי שום כתוש, כפית שטוחה מלח, מיץ מחצי לימון עסיסי, 3/4 כוס מים ומערבלים בעזרת בלנדר מוט. לאחר שהמסה הופכת כתומה והומוגנית מוסיפים חופן עלי פטרוזיליה טוחנים בפולס נוסף קצר ומעבירים למקרר.

מתכונים קשורים

Translate »