Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט טאבולה פיצוחים

google analytics במתכון זה צפו 42,045 גולשים

אל תוותרו על הסלט הזה! הוא בריא, טעים וצבעוני במיוחד. אין אחד שיסרב לו!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בוררים, שוטפים ומשרים כוס בורגול גס 15 דקות ב - 3 כוסות מים חמימים. מסננים מכל הנוזלים שנותרו בקערה.
  2. שוטפים היטב את הסלרי, מפרידים את העלים מהגבעולים, פורסים בעזרת מנדולינה את הגבעולים ומוסיפים לקערה. קוצצים דק את עלי הסלרי ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים כוס וחצי חמוציות מסוכרות, כוס אגוזי קשיו, כוס בוטנים, חצי כוס גרעיני דלעת, 4 כפות רוטב טריאקי, 4 כפות רוטב סויה תבלון, 2 כפות שמן חמניות או קנולה ומערבבים היטב. מניחים למנוחה של 10 דקות לפחות לפני ההגשה.

מתכונים קשורים

Translate »