Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט חצילים בכוסברה

google analytics במתכון זה צפו 26,709 גולשים

סלט חצילים בכוסברה ושום עשיר בטעמים נפלאים. נהדר כתוספת לבשרים או כמנת פתיחה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. חותכים את החציל לקוביות, מניחים על גבי רשת, מפזרים מעל הקוביות 2 כפות מלח גס ומשאירים למנוחה של שעה. לאחר שעה מנקים את החצילים מהמלח הנותר ומנגבים במגבת נייר את המים שהופרשו מהחציל.
  2. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים כוס שמן כ - 2 דקות. כשהשמן חם מכניסים את קוביות החצילים לטיגון. (מטגנים ב - 2 או 3 פעימות. לא מכניסים את כל קוביות החצילים יחד למחבת)
  3. כשקוביות החצילים רכות וזהובות משני הצדדים מוציאים אותן מהמחבת ומניחים במסננת חצי שעה לניקוז השמן העודף ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. קוצצים דק חצי חבילה כוסברה ומעבירים לקערה. מוסיפים את קוביות החצילים, כף שום כתוש, מיץ מחצי לימון, חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח ומערבבים.

מתכונים קשורים

Translate »