Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט חצילים בטריאקי

google analytics במתכון זה צפו 2,037 גולשים

סלט חצילים בטריאקי. מפתיע כמה הוא טעים ושונה מטעמם של סלטי החצילים המוכרים לנו כל כך.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים, מנגבים 2 החצילים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מכניסים לשלב השני העליון של התנור וצולים ב - 200 מעלות גריל עליון חצי שעה. הופכים את החצילים וצולים חצי שעה נוספת / עד שהחצילים רכים.
  2. קוצצים דק חצי חבילה כוסברה ומניחים בצד. מוציאים את תוכן החצילים לקערה, מסננים את רוב הנוזלים ומערבבים נמרצות בעזרת מזלג לקבלת מרקם דייסתי גס. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מיץ מרבע לימון, כפית מיונז, 2 כפות רוטב טריאקי, חצי כפית מלח, מערבבים היטב, ממתינים לצינון, מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.

מתכונים קשורים

Translate »