Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט חצילים באריסה

google analytics במתכון זה צפו 25,199 גולשים

סלט חצילים באריסה. פיקנטי, צבעוני וטעים מאד!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. שוטפים את החצילים, חותכים לקוביות, מניחים על גבי רשת, מפזרים מעל כף מלח גס ומניחים למנוחה של חצי שעה לניקוז הנוזלים. (כשמנקזים את הנוזלים מהחצילים הם סופגים פחות שמן בעת הטיגון).
  2. לאחר חצי שעה, מנקים את החצילים מהמלח הנותר וסופגים בעזרת נייר סופג את המים שהופרשו מהחציל. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים כוס שמן כ – 2 דקות. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מכניסים את החצילים למחבת. כשהחצילים רכים וזהובים משני הצדדים מוציאים אותם מהמחבת ומניחים על נייר סופג לספיגת השמן העודף.
  3. כשמסיימים לטגן כל קוביות החצילים, מעבירים לקערה, מוסיפים כף וחצי אריסה, מיץ מלימון קטן, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור גרוס ומערבבים.
  4. קוצצים דק עלים מ - 15 גבעולי כוסברה, מוסיפים לקערה ומערבבים.

מתכונים קשורים

Translate »