Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט חצילים אפויים בחומץ

google analytics במתכון זה צפו 8,193 גולשים

סלט חצילים אפויים בחומץ סופר טעים ובקלי קלות. הזמינו אתכם לארוחה ואתם חייבים להכין סלט? אתם חייבים להפתיע עם הסלט הזה. אתם מוזמנים לצפות גם בסרטון ההדרכה.

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 200 מעלות. שוטפים ומנגבים שלושה חצילים, פורסים לטבעות עבות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מברישים שמן בשני צידי טבעות החציל, מכניסים לתנור ואופים חצי שעה. לאחר חצי שעה הופכים את החצילים ואופים חצי שעה נוספת / עד הזהבה וריכוך.
  2. קוצצים לקוביות סופר קטנות 10 מלפפונים קטנים בחומץ ומעבירים לקערה. חותכים לקוביות סופר קטנות חצי פלפל אדום ומוסיפים לקערה. קוצצים דק חופן פטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מוסיפים את החצילים האפויים, 2 כפות שמן, 3 כפות חומץ, מיץ מחצי לימון, כפית שטוחה מלח ומערבבים היטב.

מתכונים קשורים

Translate »