סלט בורגול עשבי תיבול וחמוצים

google analytics במתכון זה צפו 9,596 גולשים

סלט בורגול עשבי תיבול וחמוצים משגע. אצלי אוהבים אותו עם הרבה טחינה בצד.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בוררים ושוטפים לפחות 3 פעמים כוס בורגול גס בתוך קערה גדולה. מוסיפים רבע כפית מלח, 8 כוסות מים רותחים ומניחים בצד ל - 20 דקות.
  2. מכניסים למאסטר סלייסר רבע כרוב לבן, חופן נדיבה פטרוזיליה, חופן נדיבה שמיר, חופן נדיבה נענע, עלים מ - 2 גבעולי בזיליקום, 4 מלפפונים חמוצים במלח, חצי כוס זיתים ירוקים ללא גרעינים, 1 פלפל חריף וקוצצים דק, דק. אם אין מאסטר סלייסר קוצצים את הירקות והירוקים דק מאד בעזרת סכין חדה ומעבירים לקערה.
  3. מסננים את הבורגול מהנוזלים ומוסיפים לקערה. מוסיפים 2 כפות שמן זית עדין, כפית שטוחה מלח, מיץ מחוצי לימון ומערבבים.

מתכונים קשורים

Translate »