Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט בורגול עשבי תיבול וחמוצים

google analytics במתכון זה צפו 9,852 גולשים

סלט בורגול עשבי תיבול וחמוצים משגע. אצלי אוהבים אותו עם הרבה טחינה בצד.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בוררים ושוטפים לפחות 3 פעמים כוס בורגול גס בתוך קערה גדולה. מוסיפים רבע כפית מלח, 8 כוסות מים רותחים ומניחים בצד ל - 20 דקות.
  2. מכניסים למאסטר סלייסר רבע כרוב לבן, חופן נדיבה פטרוזיליה, חופן נדיבה שמיר, חופן נדיבה נענע, עלים מ - 2 גבעולי בזיליקום, 4 מלפפונים חמוצים במלח, חצי כוס זיתים ירוקים ללא גרעינים, 1 פלפל חריף וקוצצים דק, דק. אם אין מאסטר סלייסר קוצצים את הירקות והירוקים דק מאד בעזרת סכין חדה ומעבירים לקערה.
  3. מסננים את הבורגול מהנוזלים ומוסיפים לקערה. מוסיפים 2 כפות שמן זית עדין, כפית שטוחה מלח, מיץ מחוצי לימון ומערבבים.

מתכונים קשורים

Translate »