Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט בורגול ועדשים שחורות

google analytics במתכון זה צפו 45,745 גולשים

סלט בורגול ועדשים שחורות עם עשבי תיבול חמוציות ושקדים. איזה טעמים נפלאים יש לסלט הזה. הוא גם טעים וגם בריא.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. בוררים כוס בורגול, מעבירים לקערה גדולה, יוצקים על הבורגול 2 כוסות מים רותחים, מוסיפים רבע כפית מלח ומשרים חצי שעה. לאחר חצי שעה מסננים את הנוזלים הנותרים ומניחים בצד.
  2. בינתיים בוררים חצי כוס עדשים שחורות מעבירים לסיר קטן עם 2 כוסות מים, רבע כפית מלח ומבשלים כחצי שעה / עד שהעדשים רכות. מסננים מהנוזלים ומניחים בקערה לצינון.
  3. קוצצים דק מאד בעזרת מאסטר סלייסר חופן עלי פטרוזיליה, חופן עלי כוסברה, חופן עלי שמיר, חופן עלי נענע, 2 גבעולי סלרי עם העלים ומעבירים לקערה עם הברגול. מוסיפים את העדשים השחורות, 100 גרם שקדים פרוסים, חצי כוס חמוציות, מיץ מלימון גדול, חצי כפית מלח, 2 כפות שמן ומערבבים. טועמים, חסרה מליחות מוסיפים מעט מלח, חסרה חמיצות מוסיפים מיץ מעוד חצי לימון.

מתכונים קשורים

Translate »