Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט בורגול אגוזי קשיו ועשבי תיבול

google analytics במתכון זה צפו 6,367 גולשים

סלט בורגול אגוזי קשיו ועשבי תיבול מפנק במיוחד. נפלא להגשה ומתאים לאירוח. את מה שישאר קחו למחרת לעבודה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים היטב 500 גרם בורגול, מעבירים לקערה גדולה מלאה במים פושרים ומניחים חצי שעה בצד. לאחר חצי שעה מסננים את הבורגול מהנוזלים ומניחים בצד.
  2. קוצצים דק דק עלים מחצי חבילה כוסברה, עלים מחצי חבילה פטרוזיליה, 3 בצלים ירוקים , עלים מ - 2 גבעולי סלרי ומוסיפים לקערה (אני קצצתי בדקה את כל היירוקים בסלייסר).
  3. מוסיפים לקערה מיץ מלימון שלם, 2 כפות שמן חמניות, 100 גרם אגוזי קשיו קלוים, כפית שטוחה מלח ומערבבים היטב. טועמים, חסרה מליחות, מוסיפים עוד רבע כפית מלח.

מתכונים קשורים

Translate »