סטייק סלמון בחרדל ולימון

google analytics במתכון זה צפו 4,871 גולשים

Content here.
Content here.
Content here.
Content here.

סטייק סלמון בחרדל ולימון, רך ועסיסי. ישנה חשיבות גדולה לעובי הנתח וזמן הצליה. והמתכון? בקלי קלות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך קערית 3 גפות שמן חמניות או קנולה, 2 כפות חרדל, מיץ מלימון אחד גדול, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, כפית מלח ומערבבים היטב
  2. מדליקים תנור ל - 200 מעלות טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפיה, מניחים על גבי נייר האפיה את נתחי הסלומון, מברישים את הדגים ברוטב בעזרת מברשת סיליקון. מברישים בנדיבות מסביב ובחלקו העליון של הדג. מכניסים למסילה האמצעית של התנור ואופים 20 דקות, לאחר 20 דקות משנים את תוכנית התנור לחום עליון בלבד. מחממים 2 דקות נוספות, רק לצריבה קלה של החלק העליון ומכבים את התנור.

מתכונים קשורים

Translate »