Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סטייק אנטריקוט על האש

google analytics במתכון זה צפו 6,893 גולשים

איך מכינים סטייק אנטריקוט על האש, אבל לא סתם סטייק, סטייק אנטריקוט מושלם! כאן תמצאו את כל הטיפים וגם את המתכון.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מוציאים את הסטייקים מהמקרר כשעה לפני הצליה על המנגל. סטייק מושלם על האש חייב להיות בטמפרטורת החדר לפני הצליה.
  2. כשהגחלים לוהטות ולבנות, חוצים חצי בצל, משפדים אותו במזלג ארוך, תובלים בקערית עם שמן ומשמנים היטב את המנגל.
  3. מניחים את נתחי סטייק אנטריקוט על המנגל וממתינים כ - 3 דקות לצריבה מושלמת. לא הופכים כל רגע את הסטייקים ולא בודקים מה שלומם!!! כאשר רואים שהסטייק מפריש טיפות דם בחלקו העליון, רק אז הופכים.
  4. לאחר שהופכים את הסטייק ניתן לתבל בקורט מלח וקורט פלפל. לא מתבלים בשום אופן לפני. המלח ייבש את הסטייקים. לאחר כ - 2 דקות מבצעים חריץ קטן לבדיקת מידת העשיה. את הסטייקים משאירים במגש ומגישים לאחר 2 דקות מנוחה.
  5. הערה חשובה - בדרך כלל שמניחים את הסטייקים על המנגל הגחלים נדלקות ומעלות להבה. בשום אופן לא מכבים את הלהבות בעזרת מים. במקרה והפחמים נדלקים מזיזים את הסטייקים מעט הצידה.

מתכונים קשורים

Translate »