סחלב טורקי

google analytics במתכון זה צפו 7,586 גולשים

סחלב טורקי חם ומתוק לערב חורפי. מבטיחה לכם שלא צריך יותר מזה כלום. לקבלת מנה מושלמת, מומלץ לקנות את התערובת בחנות לממכר תבלינים.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך קלחת 2 כפות גדושות אבקת סחלב, כוס חלב ומערבבים היטב. מניחים את הקלחת על להבה בינונית ובוחשים ללא הפסקה עד שהמסה רותחת. כשהמסה רותחת מננמיכים להבה, מוסיפים כף סוכר, מערבבים נמרצות ומכבים להבה.
  2. יוצקים לכוסות רחבות ומעטרים בקינמון וקוקוס.

מתכונים קשורים

Translate »