Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סושי שוקולד פרווה

google analytics במתכון זה צפו 9,382 גולשים

סושי שוקולד פרווה שאין דברים כאלה! קבלו מתכון מנצח לקינוח שישאיר את האורחים שלכם פעורי פה. והמתכון? בקלי קלות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מרפדים תבנית גדולה (של התנור) בניילון נצמד ומניחים בצד.
  2. מכינים את המעטפת - מביאים לרתיחה בקלחת 500 גרם שמנת צמחית. מכבים להבה ומוסיפים 500 גרם קוביות שוקולד מריר. מערבבים היטב עד לקבלת מסה חלק, משאירים בצד כ - 5 דקות ומערבבים מידי פעם. יוצקים את קרם השוקולד בשכבה דקה על הניילון ומכניסים למקפיא לשעה (לא יותר).
  3. מכינים את המילוי- מתחילים להקציף 500 גרם שמנת צמחית, מוסיפים תוך כדי הקצפה 2 אינסטנט פודינג וניל, 2 כפות סוכר ומקציפים כדקה. מוסיפים 2 כוסות קוקוס, מקציפים לקבלת מסה אחידה ומעבירים את המסה לשק לזילוף. גוזרים חור גדול יחסית בשק הזילוף (כמו בסרטון ההדרכה).
  4. מזלפים קצפת בקצה יריעת השוקולד ומגלגלים לגליל, חותכים את השוקולד עם הניילון ומעבירים לתבנית אחרת. כך גם עם יריעות השוקולד הנותרות (סך הכל 4 גלילים) ומעבירים למקפיא לשעה. לאחר שעה מסירים את הניילון הנצמד, מגלגלים בקוקוס ומחזירים לתבנית. שומרים במקפיא ופורסים בסמוך להגשה.
  5. הערה - ניתן להכין חצי כמות. מחלקים את כל המרכיבים ל - 2 ויוצקים את השוקולד ל - 2 תבניות בינוניות. כעקרון לא משנה באיזו תבנית משתמשים העיקר שיריעת השוקולד לא תהיה עבה. ניתן להוסיף את הסוכר לקצפת בכל שלב בהקצפה.

מתכונים קשורים

Translate »