הסופגניות של אילה מרציאנו מלול

google analytics במתכון זה צפו 23,848 גולשים

אני קוראת להן הסופגניות המושלמות. קבלו מתכון אליפות באדיבות הבשלנית איילה מרציאנו מלול. אילה תודה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (4.3 /5)
  • 7 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מנפים לתוך קערה קילו קמח, מוסיפים רבע כוס שמן, חצי כוס סוכר, 2 וחצי כוסות מים פושרים, מעבדים לבצק רך וגמיש ומתפיחים שעה.
  2. לאחר שעה לשים שוב את הבצק, מוציאים ממנו את כל האוויר ומתפיחים שוב שעה / עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מניחים מגבת על השיש, חותכים נייר אפיה לקוביות ומניחים את קוביות הנייר על המגבת.
  4. מנפים כוס קמח לצלחת שטוחה.
  5. מוציאים חתיכה מהבצק, מעבדים לכדור לא גדול, טובלים בקמח ומשטחים את הכדור. (כמו פיתה)
  6. מניחים את הכדור השטוח על קוביית הנייר וכך עם כל כדורי הבצק.
  7. מכסים בבד דק ומתפיחים חצי שעה / עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  8. על להבה בינונית מחממים ליטר שמן בסיר גדול כ - 4 דקות, כשהשמן חם מנמיכים להבה.
  9. אחרי שהכדורים תפחו כחצי שעה מרימים את הבצק בעזרת הנייר ומניחים על השמן החם עם הנייר. לאחר כחצי דקה הבצק נפרד מהנייר וניתן להוציא אותו בעזרת מלקחיים.
  10. מטגנים את הסופגניות עד הזהבה משני הכיוונים.
  11. הסופגניה מוכנה כשהיא תפוחה וזהובה.
  12. מחכים שהסופגניה תצטנן, מזריקים לתוכה ריבה ומפזרים מעל אבקת סוכר.

מתכונים קשורים

Translate »