Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

נתחי פרגיות פלפלים ובצל בניחוח גריל

google analytics במתכון זה צפו 13,797 גולשים

נתחי פרגיות פלפלים ובצל בניחוח גריל לארוחת הצהריים. אפשר להעמיס בתוך באגט טרי או בפיתה עיראקית עם סלטים וחמוצים.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים בצל, בצל סגול ופלפל אדום לטבעות ומניחים בצד.
  2. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן קנולה או חמניות. כשהשמן חם מוסיפים טבעות בצל ומטגנים דקה. מוסיפים טבעות בצל סגול ומטגנים כ - 2 דקות. מוסיפים טבעות פלפל אדום, מערבבים ומטגנים 2 דקות.
  3. מוסיפים 2 כפיות תבלין גריל עוף ומערבבים היטב. לאחר דקה מזיזים הצידה את הירקות ומניחים את נתחי הפרגית שיהיו במגע ישיר עם תחתית המחבת. עורמים על הפרגיות את הירקות, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים 15 דקות.
  4. לאחר 15 דקות הופכים את נתחי הפרגית, עורמים מעליהם את הירקות, סוגרים מכסה ומבשלים 15 דקות נוספות.
  5. לאחר 15 דקות שוב הופכים את נתחי הפרגית ומבשלים 5 דקות ללא מכסה. מנערים מידי פעם את המחבת.

מתכונים קשורים

Translate »