Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

נשנושי זעתר בשמן זית

google analytics במתכון זה צפו 3,934 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

נשנושי זעתר בשמן זית, פתרון קראנצ'י וטעים למאפים שלא בא לכם לאכול בצורתם הקונבנציונלית. ניתן להכין מלחם, פיתות ומכל מאפה שיש. כך תכינו נשנושים ממכרים וטעימים ברמות קשות. מבטיחה לכם שיחוסלו בדקות ספורות.  

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 200 מעלות. חותכים את הפיתות או הלחם לרצועות בינוניות ומניחים בצד.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפיה, מניחים את הפיתות או הלחם החתוך בקומה אחת. יוצקים מעל הפיתות שליש כוס שמן זית, מפזרים 4 כפות זעתר, רבע כפית מלח ומערבבים בעזרת הידיים. משטחים על המגש ומכניסים לתנור. אופים כ - 10 דקות, הופכים את המאפים ואופים 10 דקות נוספות / עד הזהבה.

מתכונים קשורים

Translate »