נשיקות

google analytics במתכון זה צפו 5,449 גולשים

כולם אוהבים נשיקות. כשאני הייתי ילדה היו מוכרים את נשיקות במרכולים בצבעי ורוד ולבן. איזה כיף שכעת ניתן להכין אותן בבית בשלל גוונים וטעמים.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 80 מעלות חום, טורבו.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם סוכר ו – 200 גרם חלבונים בטמפרטורת החדר, מקציפים בעזרת מקצף בלון את המסה במהירות איטית ולאחר דקה מגבירים למהירות בינונית. לאחר דקה נוספת מגבירים למהירות גבוה ומקציפים כ - 10 דקות / עד שמתקבל קצף לבן, סמיך מאד ודביק.
  3. לאחר שמתקבל קצף לבן, סמיך מאד ודביק. מקפלים לקצף 35 גרם קורנפלור ו – 200 גרם אבקת סוכר בתנועות קיפול מהאמצע כלפי חוץ ותוך כדי מסובבים את הקערה. עד שאבקת הסוכר והקורנפלור נטמעים במסה.
  4. מעבירים את הקצף לשק זילוף ומזלפים על ניירות אפיה נשיקות. אופים 3 שעות / עד שהנשיקות מתנתקות בקלות מנייר האפיה.
  5. הערה: 2 טיפות צבע מאכל ג'ל יספיקו לצביעת כל המסה. אם מעוניינים בצבעים כהים יותר מוסיפים עוד צבע מאכל. אם מעוניינים לצבוע רק את הקצוות של הנשיקות בצבע, מכניסים שיפוד לתוך בקבוקון הצבע, מסמנים פסים של צבע בתוך השק זילוף, מוסיפים את המסה ומזלפים. ניתן לתבל את הנשיקות בתמציות טעם כגון הדרים, מנטה, בזוקה, קפוצ'ינו ובעצם כל מה שאוהבים.

מתכונים קשורים

Translate »