Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ניוקי פולנטה א – לה רומנה

google analytics במתכון זה צפו 9,011 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

ניוקי פולנטה א – לה רומנה. ללא גלוטן, ללא ביצים וטעים ברמות קשות. הניוקי עשיר בטעמים ונימוח. אמאאאאא איזה טעים..

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך סיר כוס חלב, 2 כוסות מים, 50 גרם חמאה, חצי כוס גבינת צ'דר, חצי כוס גבינת קשקבל, חצי כוס גבינת פרמז'ן, חצי כוס שמנת מתוקה, כפית ורבע מלח, מניחים על להבה בינונית ומערבבים.
  2. מבשלים עד שהחמאה נמסה ומוסיפים כוס קמח תירס. מערבבים בעזרת כף עץ ללא הפסקה!!! עד שהמסה סמיכה מאד ומבעבעת, מבשלים דקה נוספת ומכבים להבה.
  3. יוצקים את המסה לתוך 2 תבניות סיליקון עם שקעים עגולים (7 ס"מ, אפשר גם גדולים או קטנים יותר) ומעבירים למקרר ל – 4 שעות לפחות.
  4. לאחר 4 שעות מדליקים תנור ל - 200 מעלות חום צליה (גריל עליון). בינתיים, מוציאים את הניוקי מתבניות הסיליקון, מניחים אותם בתבנית חסינת אש, יוצקים מעל כל ניוקי מעט שמנת מתוקה ומפזרים מעל הכל גבינת צ'דר וגבינת קשקבל מגורדת. מכניסים ל - 20 דקות אפיה / עד שהגבינות מעל הניוקי נמסות וזהובות.

מתכונים קשורים

Translate »