Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מרק תפוחי אדמה בצבעים ופטריות / Colorful potato soup and mushrooms

google analytics במתכון זה צפו 2,510 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מרק תפוחי אדמה בשלושה צבעים ופטריות שמפיניון מיובשות שמשבחות את טעם המרק. המרק הזה הוא אחד המרקים הטעימים שיש.

דרוג המתכון

  • (1 /5)
  • 2 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. חותכים בצל גדול לקוביות ומניחים בצד. מקלפים את תפוחי האדמה, תפוחי האדמה הסגולים והבטטה לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן חמניות או קנולה. כשהשמן ממש חם מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה כמעט שקוף. מוסיפים כפית פפריקה מתוקה ומערבבים היטב. מוסיפים 25 גרם פטריות שמפיניון מיובשות ומערבבים היטב. מוסיפים כוס עדשים כתומות, מערבבים היטב, מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים היטב ומאדים 5 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים 2 ליטר מים רותחים, כף גדושה שום כתוש, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים חצי שעה.
  3. לאחר חצי שעה פותחים מכסה, מכניסים לסיר בלנדר מוט וטוחנים בשלושה פולסים קצרים (וזהו!!!!). מוסיפים כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים היטב. סוגרים מכסה, מבשלים 10 דקות נוספות / עד שתפוחי האדמה רכים.

מתכונים קשורים

Translate »