Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מרק תירס ואטריות

google analytics במתכון זה צפו 9,122 גולשים

מרק תירס ואיטריות בקלי קלות של הבשלנית המקסימה שגית מלכי (שגם צילמה). שגית, תודה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מרתיחים סיר עם 7 כוסות מים, מסננים את התירס מהנוזלים ומוסיפים לסיר קופסה וחצי גרעיני תירס. את חצי קופסת התירס שנותרה טוחנים בעזרת בלנדר ומוסיפים לסיר.
  2. כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים 3 כפות אבקת מרק עוף, כפית רוטב סויה, כף רוטב טריאקי, כפית שטוחה מלח, ומערבבים.
  3. טורפים 2 ביצים בקערית, כאשר המרק מגיע לרתיחה מלאה מוסיפים את הביצים הטרופות בעזרת כף ומערבבים כל הזמן את הביצים בתוך המרק (כדי שלא יתקבלו גושים). מתקבלות אטריות דקות (נטיפי ביצה). ממשיכים לבשל כ- 15 דקות נוספות.
  4. לאחר 15 דקות מוסיפים את האטריות הדקות למרק (לא מבשלים אותן לפני כן), הבצל הירוק הקצוץ והפטרוזיליה הקצוצה, וממשיכים לבשל עוד כ- 15 דקות. לפני ההגשה מוסיפים בצל ירוק קצוץ דק.

מתכונים קשורים

Translate »