Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מרק שעועית אדומה ותפוחי אדמה

google analytics במתכון זה צפו 4,163 גולשים

מרק שעועית אדומה ותפוחי אדמה בדיוק כזה, תוכלו לקנות בדוכני הרחוב, בקור המקפיא של פראג. הוא סמיך, טיפה'לה חריף ועשיר בטעמים נפלאים. לא נוסעים לפראג? יש לי בשבילכם מתכון אליפות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. משרים שעועית אדומה בהרבה מים לילה (כ - 10 שעות) ומסננים מנוזלים. חותכים 3 בצלים לקוביות קטנות (אפשר במאסטר סלייסר) ומניחים בצד. מקלפים וחותכים לקוביות קטנות 3 תפוחי אדמה ומניחים בצד. קוצצים דק עלים מחצי חבילה פטרוזיליה ומניחים בצד.
  2. בסיר גדול ועמוק, על להבה בינונית, מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, מערבבים, מטגנים 2 דקות ומוסיפים כף שום כתוש. מערבבים, מוסיפים כף פפריקה מתוקה, כף מלח ומערבבים. מוסיפים כפית פלפל שחור, כפית שטוחה פפריקה חריפה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים חצי קילו שעועית אדומה, כוס עדשים כתומות ומערבבים. מוסיפים 12 כוסות מים רותחים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים שעה / עד שהשעועית רכה.
  4. לאחר שהשעועית התרככה מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים ומבשלים חצי שעה נוספת עם מכסה סגור / עד שתפוחי האדמה בשלים. כשתפוחי האדמה בשלים מוסיפים עלים קצוצים מחצי חבילה פטרוזיליה, מערבבים וסוגרים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »