Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מרק עוף פולני

google analytics במתכון זה צפו 4,962 גולשים

מרק עוף פולני צלול ועשיר בטעמים חזקים. כל כך פשוט להכנה שזה לא יאמן.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לסיר גדול את חלקי העוף, מוסיפים 2 ליטר מי ברז, כף גדושה מלח, מניחים על להבה בינונית, מביאים לרתיחה ללא מכסה, מסירים את הקצף הלבן שנוצר וזורקים אותו לפח.
  2. בינתיים עד שחלקי העוף מגיעים לרתיחה שוטפים היטב את החלק הלבן של הכרישה ומנקים את החול. מקלפים בצל, 2 תפוחי אדמה, 2 גזרים, שורש פטרוזיליה ושורש סלרי. כשהסיר נקי מקצף, מנמיכים להבה, מוסיפים את כל הירקות שלמים ומבשלים שעה וחצי עם מכסה סגור.
  3. לאחר שעה וחצי שוטפים היטב רבע חבילה פטרוזיליה, 2 גבעולי סלרי עם העלים ו - 10 גבעולי שמיר. מוסיפים חצי כפית פלפל שחור גרוס, מערבבים, טועמים, אם חסר מלח מוסיפים. מבשלים 20 דקות נוספות ומכבים להבה.
  4. מוציאים את הפטרוזיליה והשמיר וזורקים (או אוכלים בנפרד מהמרק אם אוהבים). "המהדרין" מוציאים מהסיר את העוף והירקות ומסננים את המרק לסיר אחר (אני לא עושה זאת).
  5. הערה - ניתן להוסיף כף מרק עוף ולהפחית מעט מכמות המלח אם אוהבים, יש לא מעט בשלנים שמוסיפים אבקת מרק עוף למרק עוף פולני.

מתכונים קשורים

Translate »