Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מרק כתומים

google analytics במתכון זה צפו 1,858 גולשים

מרק כתומים קליל ומשגע ליום חורפי. אתם חייבים לנסות!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מקלפים 2 גזרים, דלורית, בטטה, 500 גרם דלעת, שורש הפטרוזיליה, חותכים לחתיכות בינוניות ומניחים בקערה.
  2. קוצצים בצל לקוביות קטנות ומעבירים לקערה אחרת.
  3. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כ - 2 דקות.
  4. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל הופך לשקוף.
  5. כשהבצל הופך לשקוף מוסיפים את כל הירקות החתוכים לסיר עם הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב כ - 2 דקות.
  6. לאחר 2 דקות מוסיפים מי ברז כס"מ אחד פחות מגובה הירקות, מביאים לרתיחה מנמיכים להבה, מוסיפים כפית שום כתוש, רבע כפית אגוז מוסקט טחון, כף שטוחה מלח, כף דבש ומערבבים.
  7. לאחר 35 דקות / כשהירקות רכים טוחנים את כל הירקות בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק.
  8. מערבבים, מבשלים 10 דקות נוספות ומכבים להבה.
  9. מעטרים בעלי טימין טריים.

מתכונים קשורים

Translate »