Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מרוזיה – ריבת צימוקים כהים ואגוזי מלך

google analytics במתכון זה צפו 6,299 גולשים

מרוזיה – ריבת צימוקים כהים ואגוזי מלך מהמטבח המרוקאי. ספיישל למימונה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כוסות סוכר עם 3/4 כוס מים. כשהסוכר נמס מוסיפים 400 גרם צימוקים כהים, מיץ מלימון שלם, כפית אבקת קינמון, פחות מרבע כפית אבקת ציפורן ומערבבים. מבשלים כארבעים דקות ללא מכסה ומערבבים מידי פעם.
  2. לאחר ארבעים דקות / שרואים שהסירופ הצתמצם, מכבים להבה. מוסיפים אגוזי מלך שבורים גס, מערבבים וממתינים לצינון מלא. מגישים בקערה מרכזית / בכוסות המיועדים לקינוחי כוסות / בקעריות שומשום / בטראטלים ובעוד וריאציות כיד הדמיון.

מתכונים קשורים

Translate »