Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מקרוני בסלסה

google analytics במתכון זה צפו 18,363 גולשים

מתכון למקרוני בסלסה הורס מהמטבח הטריפוליטאי. אם אתם אוהבים אותו אש, תוסיפו עוד חצי כפית פפריקה חריפה.

דרוג המתכון

  • (2.8 /5)
  • 2 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. ממלאים סיר גדול בהרבה מים, מכניסים את קוביות הבשר למים, מביאים לרתיחה, מבשלים 5 דקות, מכבים להבה, מוציאים את נתחי הבשר מהסיר למסננת ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב רצוי טפלון, על להבה בינונית מחממים רבע כוס שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים 260 גרם רסק עגבניות, כפית סוכר ומטגנים לפחות 10 דקות תוך כדי ערבוב עד שרסק העגבניות משנה את צבעו ונעשה כהה. מערבבים כל הזמן ומוודאים שרסק העגבניות לא ידבק לסיר.
  3. לאחר עשר דקות מנמיכים להבה ומוסיפים 2 כפות גדושות שום כתוש, חצי כפית פלפל שחור, כפית גדושה פפריקה חריפה, 2 כפיות פפריקה מתוקה, כפית גדושה מלח ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מגבירים להבה, מביאים לרתיחה, מכבים להבה, מעבירים ללהבה הכי נמוכה בכיריים ומנמיכים אותה. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים שעתיים וחצי / עד שהבשר ממש רך. (מערבבים מידי פעם)
  4. לאחר שהרוטב מתבשל עם הבשר כשעתיים וחצי מבשלים מקרונים מספר 7 לפי הוראות היצרן (כ – 11 דקות במים רותחים עם כפית מלח), מסננים ושוטפים את המקרונים.
  5. מוסיפים את המקרונים לסיר עם הרוטב, מערבבים, מבשלים כדקה וסוגרים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »