Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מקלוני קשקבל וקצח מטריפים

google analytics במתכון זה צפו 5,686 גולשים

מקלוני קשקבל וקצח מטריפים. נחטפים בשניות. אפשר להכין ולקחת לפיקניק ואפשר להגיש בארוחות חלביות עם מטבל שמנת.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 200 מעלות. מפזרים מעט קמח על משטח עבודה, חוצים קילו בצק מרודד ל - 2. מניחים חצי מהבצק על משטח העבודה, מפזרים 100 גרם גבינת קשקבל, מרדדים שוב כדי שהגבינה תדבק לבצק.
  2. מקפלים את הבצק ל - 2 כך שהגבינה תהיה בתוך ולא מחוץ לבצק. מרדדים שוב, חותכים לרצועות של כס"מ, מגלגלים לבורג (כל יד מסובבת את הבצק לכיוון הנגדי, כמו בסרטון), מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מברישים בביצה טרופה, מפזרים קצח ואופים כ - 30 דקות / עד הזהבה. כך גם עם חצי הבצק הנותר.

מתכונים קשורים

Translate »