Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מקלוני אורז קישואים ובצל ירוק

google analytics במתכון זה צפו 4,929 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מקלוני אורז קישואים ובצל ירוק בצ'יק. קבלו מתכון סופר קל להכנה, לתוספת סופר טעימה.  

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים 200 גרם מקלוני אורז לקערה, יוצקים מעליהם מים רותחים לכדי כיסוי, ממתינים 3 דקות, מסננים מנוזלים ומניחים בצד. לאחר שמקלוני האורז הצטננו חותכים אותם לאטריות (ראו את הסרטון) ומניחים בצד.
  2. פורסים חמישה בצלים ירוקים לטבעות ומניחים בצד. מגרדים 4 קישואים גדולים במגרדת גסה, סוחטים מנוזלים ומניחים בצד. פורסים 3 שיני שום ומניחים בצד.
  3. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים דקה. מוסיפים את הקישואים המגורדים ומערבבים. מוסיפים 3 שיני שום, מערבבים ומבשלים כ - 4 דקות.
  4. מוסיפים כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, מערבבים היטב ומבשלים דקה. מוסיפים מקלוני אורז, כף רוטב סויה, כף רוטב טריאקי, מערבבים ומבשלים כ - 2 דקות / עד שהקישואים מתרככים.. מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים בעלי טימין.

מתכונים קשורים

Translate »