Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מעמולים במילוי תמרים

google analytics במתכון זה צפו 14,474 גולשים

מעמולים במילוי תמרים נפלאים. קבלו מתכון לעוגיות ממולאות הכי טעימות שיש.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את המילוי לשים 500 גרם תמרים בוואקום, מוציאים מהמסה את כל החתיכות הנוקשות, מוסיפים כפית וחצי אבקת קינמון, רבע כפית מי זהר, משמנים היטב את הידיים במחמאה מומסת ולשים עד לקבלת מסה אחידה. מחלקים את המסה לכדורים במשקל 9 גרם ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 500 גרם קמח, 100 גרם סולת, חצי כוס סוכר, 1 אבקת אפיה, ומערבלים בעזרת וו גיטרה. מוסיפים 200 גרם מחמאה, חצי כוס שמן, שליש כוס מים ורבע כפית מי זהר לבצק אחיד ולא דביק. (עד שהבצק נאסף סביב וו הגיטרה).
  3. מדליקים תנור ל - 180 מעלות. בינתיים מחלקים את הבצק לכדורי בצק במשקל 15 גרם כל כדור. עוטפים את כדורי התמרים בכדור בצק ויוצרים את הצורה. בעזרת צובטן צובטים כ - 7 צביטות מסביב לכדור ושתי צביטות נוספות מעל הכדור.
  4. אופים כ - 20 דקות. הבצק לא אמור להזהיב. כשהעוגיות יוצאות מהתנור מנפים מעליהן אבקת סוכר בנדיבות, ממתינים שיצטננו ומעבירים לכלי אטום.

מתכונים קשורים

Translate »