Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ממרח חצילים בטטה וזיתי קלמטה

google analytics במתכון זה צפו 3,336 גולשים

ממרח חצילים בטטה וזיתי קלמטה כזה טעים מזמן לא אכלתם. מתכון פשוט להכנה ובהחלט מומלץ להגשה בערב שבת עם שלל הסלטים שאתם מכינים. נפלא בכריך עם נקניקים ומדהים למילוי מאפים.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים 2 חצילי בלאדי, 1 בטטה ומכניסים לתנור שחומם ל - 200 מעלות עד לריכוך. (בערך 40 דקות).
  2. קוצצים דק כוס זיתי קלמטה ומעבירים לקערה. מסירים את הקליפה של החצילים, סוחטים היטב את הנוזלים ומוסיפים לקערה. מקלפים את הבטטה ומוסיפים לקערה. מערבבים נמרצות ומועכים את המרכיבים עם מזלג. מוסיפים 4 כפות טחינה גולמית, 3/4 כפית מלח ומערבבים עד לקבלת ממרח גס.
  3. מעבירים לצלחת הגשה, מעטרים בזיתי קלמטה מגולענים וזרזיף שמן זית.

מתכונים קשורים

Translate »