Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מטבוחה חצילים

google analytics במתכון זה צפו 36,519 גולשים

מטבוחה חצילים פיקנטית טעימה אש!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים את החצילים, חותכים לקוביות, מניחים על גבי רשת, מפזרים מעל כף מלח גס ומניחים למנוחה של חצי שעה לניקוז הנוזלים. (כשמנקזים את הנוזלים מהחצילים הם סופגים פחות שמן בעת הטיגון).
  2. מגרדים במגרדת גסה 3 עגבניות גדולות ומניחים בצד. פורסים פלפל ירוק חריף לטבעות ומניחים בקערית. פורסים 7 שיני שום לאורך ומעבירים לקערית אחרת.
  3. בסיר בינוני על הלהבה הכי נמוכה בכיריים מחממים כף שמן דקה. לאחר דקה מוסיפים את טבעות הפלפלים ומטגנים כ - 2 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השום הפרוס, מערבבים ערבוב קצר ומוסיפים את העגבניות המגורדות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. מנמיכים להבה ומוסיפים 2 כפות גדושות רסק עגבניות, כפית ורבע מלח, כפית פלפל לבן, כפית גדושה פפריקה מתוקה, מערבבים ומכסים במכסה.
  5. מחממים כוס שמן כ – 2 דקות. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מכניסים את החצילים למחבת. כשהחצילים רכים וזהובים משני הצדדים מוציאים אותם מהמחבת ומניחים על נייר סופג לספיגת השמן העודף.
  6. מוסיפים את קוביות החציל לסיר עם הרוטב, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים שעתיים עם מכסה סגור. מערבבים מידי פעם.

מתכונים קשורים

Translate »