Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מחמאר

google analytics במתכון זה צפו 18,668 גולשים

מחמאר  – פשטידת ירקות טעימה אש מהמטבח המרוקאי והשוס, היא ללא גלוטן.

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. קוצצים חופן נדיבה עלי פטרוזיליה, חופן נדיבה עלי כוסברה, חופן נדיבה עלי שמיר ומניחים בצד.
  2. מכניסים לסיר גדול 6 תפוחי אדמה בינוניים 2 ביצים, ממלאים במים עד כיסוי ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים. ממתינים לצינון מלא. מקלפים את תפוחי האדמה והביצים מכניסים לקערה ומועכים גס עם מועך תפוחי אדמה.
  3. טורפים 10 ביצים ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הירק הקצוץ, אפונה וגזר מפחית שימורים, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית פלפל שחור, מערבבים היטב ומניחים בצד. מדליקים תנור ל - 200 מעלות.
  4. בסיר גדול שמתאים גם לתנור מחממים שליש כוס שמן על להבה בינונית. כשהשמן ממש חם מוסיפים את המסה לסיר ומטגנים 5 דקות בלי מכסה. לאחר 5 דקות סוגרים מכסה ומטגנים 5 דקות נוספות. מסירים מהלהבה ומכניסים לתנור ל - 40 דקות / עד שמרכז המסה יציב וקפיצי למגע.

מתכונים קשורים

Translate »