Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מוס שוקולד וחטיפי קינדר

google analytics במתכון זה צפו 5,194 גולשים

קינוחי מוס שוקולד ללא ג'לטין, טעימים ברמות קשות. יש בהם הכלללל! גם שוקולד לבן, גם שוקולד חלב וגם חטיפי קינדר שכולם אוהבים. הקינוח מושלם ולא מסובך להכנה. כל אחד יכול!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים מוס שוקולד חלב - מניחים בקערה חסינת חום 200 גרם שוקולד חלב ומניחים בצד. יוצקים 200 גרם שמנת מתוקה לקלחת, מביאי לרתיחה, יוצקים מעל השוקולד, ממתינים דקה, בוחשים היטב ומניחים בצד 10 דקות / עד שהקרם מגיע לטמפרטורת החדר.
  2. לאחר שהקרם הגיע לטמפרטורת החדר מקציפים 200 גרם שמנת מתוקה לקרם יציב אך לא נוקשה. מקפלים את קרם השוקולד לקצפת ב - 3 פעימות, מניחים כוסית הגשה על משקל, יוצקים 50 גרם מוס לכוסית ומעבירים למקפיא לחצי שעה התיצבות (כך עם כל הכוסיות).
  3. מכינים מוס שוקולד לבן - מניחים בקערה חסינת חום 200 גרם שוקולד לבן ומניחים בצד. יוצקים 200 גרם שמנת מתוקה לקלחת, מביאי לרתיחה, יוצקים מעל השוקולד, ממתינים דקה, בוחשים היטב ומניחים בצד 10 דקות / עד שהקרם מגיע לטמפרטורת החדר.
  4. לאחר שהקרם הגיע לטמפרטורת החדר מקציפים 130 גרם שמנת מתוקה לקרם יציב אך לא נוקשה. מקפלים את קרם השוקולד לקצפת ב - 3 פעימות, מניחים כוסית הגשה על משקל, יוצקים 50 גרם מוס לכוסית עם מוס השוקולד ומעבירים למקפיא לחצי שעה התיצבות (כך עם כל הכוסיות), לאחר חצי שעה מעבירים למקרר עד להגשה.
  5. מעטרים בחטיפי שוקולד קינדר בסמוך להגשה.

מתכונים קשורים

Translate »