Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מג'דרה יפואית

google analytics במתכון זה צפו 4,736 גולשים

מג'דרה יפואית בקלי קלות.  לא תאמינו!! הכי פשוט זה הכי טעים.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. בסיר גדול מביאים לרתיחה הרבה מים. בוררים חצי קילו עדשים ירוקות, כשהמים רותחים מוסיפים את העדשים, מבשלים 10 דקות, מסננים מהנוזלים ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב ושטוח (רצוי סוטאג') מחממים 1/3 כוס שמן על להבה בינונית. בינתיים שהשמן מתחמם חוצים 4 בצלים גדולים וכל חצי בצל פורסים ל - 5 רצועות. כשהשמן ממש חם מוסיפים את הבצלים לסיר ומטגנים 10 דקות בלי לערבב. לאחר 10 דקות מערבבים ומטגנים עד לקבלת רצועות בצל בגוון חום. בערך, חצי שעה.
  3. לאחר חצי שעה מוסיפים 2 כפיות מלח, 2 כפיות כמון, כפית פלפל שחור ומערבבים. מוסיפים את העדשים המסוננות, 2 כוסות אורז יסמין ומערבבים היטב. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, מערבבים ערבוב קצר, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים 25 דקות / עד שהאורז מוכן.

מתכונים קשורים

Translate »