Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מאפינס ריבת חלב מטריפים

google analytics במתכון זה צפו 3,528 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מאפינס ריבת חלב מטריפים. תוך יום כל המאפינסים שהכנתי חוסלו. מה זה אומר?

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום טורבו.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס ורבע סוכר ומערבלים עם וו גיטרה 3 דקות במהירות בינונית. מכבים את פעילות המיקסר ובעזרת מרית מגרדים את הקרם שנדבק לדפנות למרכז הקערה וממשיכים להקציף.
  3. מוסיפים 4 ביצים בטמפרטורת החדר, בזו אחר זו בהפרשים של 2 דקות האחת מהשנייה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!)
  4. לאחר שחלפו 2 דקות מהקצפת הביצה האחרונה מפסיקים את פעילות המיקסר מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים חצי כוס רוויון, כוס קמח, כפית תמצית וניל אמתית וממשיכים להקציף במהירות בינונית כדקה / עד שהמסה מאוחדת ומפסיקים את פעילות המיקסר.
  5. מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים חצי כוס מהרוויון הנותר, 3/4 כוס קמח ומערבלים עד שמתקבלת מסה אחידה ללא הבדלי צבע וגושים.
  6. ממלאים 2 תבניות סיליקון שקעים (12 שקעים מלבניים) במסה, מניחים במרכז כל מלבן חצי כפית ריבת חלב (לא יותר!) , מעבירים לתנור ואופים כ – 35 דקות. לאחר 35 דקות מבצעים את בדיקת הקיסם. קיסם היוצא עם מעט פירורים מעיד על מאפינס מוכן.
  7. ממלאים שק זילוף עם צנתר משונן ב – 3 כפות ריבת חלב (בערך) ומזלפים בפינת המאפינס טיפה משוננת (כמו בתמונה) מפזרים מעליה פתיתי קוקוס ושומרים בכלי אטום.

מתכונים קשורים

Translate »