Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מאפינס מנגו ושוקולד לבן בלי מיקסר

google analytics במתכון זה צפו 3,017 גולשים

מתכון למאפינס מנגו ושוקולד לבן בלי מיקסר. חצי שעה ויש לכם אחלה מאפינס שבעולם.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל – 180 מעלות.
  2. מנפים לתוך קערה גדולה 2 כוסות + 1/3 כוס קמח תופח. מוסיפים קורט מלח, מערבבים ומניחים בצד. מקלפים 3 מנגו בשלים, מכניסים לקערית, מועכים גס בעזרת מזלג ומניחים בצד.
  3. מכניסים לתוך קערה אחרת 3 ביצים, 3/4 כוס סוכר לבן וטורפים עם מטרפה ידנית. מוסיפים 4 וחצי כפות גדושות יוגורט, כוס + 1/3 כוס חלב, 150 גרם חמאה מומסת וטורפים היטב. מוסיפים את המסה לקערה עם הקמח וטורפים חצי דקה / עד שמתקבלת מסה אחידה.
  4. מוסיפים את המנגו המעוך, 200 גרם שוקולד צ'יפס לבן, מערבבים ערבוב קצר ומעבירים ל – 25 עטרות למאפינס. אופים 10 דקות, מוציאים את התבנית ומפזרים שקדים פרוסים, מחזירים לתנור ואופים 10 עד 15 דקות נוספות עד שרואים שהמאפינס יציבים למגע וזהובים בחלקם העליון. כשהמאפינס יוצאים מהתנור מברישים את השקדים בדבש.

מתכונים קשורים

Translate »