Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מאפינס וניל ודובדבני אמרנה

google analytics במתכון זה צפו 1,591 גולשים

מאפינס וניל ודובדבני אמרנה, כמה טעים, אין דברים כאלההההה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום טורבו.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה, כוס ורבע סוכר ומערבלים עם וו גיטרה 3 דקות במהירות בינונית. מכבים את פעילות המיקסר, בעזרת מרית מגרדים את הקרם שנדבק לדפנות הקערה למרכז וממשיכים להקציף.
  3. מוסיפים 4 ביצים בזו אחר זו בהפרשים של 2 דקות האחת מהשנייה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!)
  4. לאחר שחלפו 2 דקות מהקצפת הביצה האחרונה מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים חצי כוס רוויון, כוס קמח, כפית מחית וניל אמתית וממשיכים להקציף במהירות בינונית כדקה / עד שהמסה מאוחדת ומפסיקים את פעילות המיקסר.
  5. מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים חצי כוס מהרוויון הנותר, 3/4 כוס קמח ומערבלים עד שמתקבלת מסה אחידה ללא הבדלי צבע וגושים.
  6. מניחים בכל תחתית שקעים (אני השתמשתי בתבנית שקעים פירמידה) 2 דובדבני אמרנה, ממלאים במסה עד 3/4 גובה, מעבירים לתנור ואופים כ – 35 דקות. לאחר 35 דקות מבצעים את בדיקת הקיסם. אם הקיסם יוצא עם מעט פירורים המאפינס מוכנים.
  7. לאחר שהמאפינסים מצטננים לגמרי, מחלצים אותם מהתבניות, הופכים אותם ומעבירים לכלי אטום.

מתכונים קשורים

Translate »