Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מאפינס אגסים ושוקולד לבן

google analytics במתכון זה צפו 1,288 גולשים

מתכון למאפינס אגסים ושוקולד לבן

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל – 180 מעלות.
  2. ממיסים במיקרוגל 150 גרם חמאה ומניחים בצד.
  3. מקלפים 4 אגסים בשלים, מגרדים במגרדת גסה ומניחים בצד.
  4. מנפים לתוך קערה גדולה 2 כוסות + 1/3 כוס קמח תופח. מוסיפים קורט מלח, מערבבים ומניחים בצד.
  5. מכניסים לתוך קערה 3 ביצים וחצי כוס סוכר לבן וטורפים עם מטרפה ידנית. מוסיפים 4 וחצי כפות גדושות יוגורט, כוס + 1/3 כוס חלב, 150 גרם חמאה מומסת וטורפים היטב. מוסיפים את המסה לקערה עם הקמח וטורפים חצי דקה / עד שמתקבלת מסה אחידה.
  6. מוסיפים את האגסים המגורדים, 100 גרם שוקולד צ'יפס לבן, מערבבים ערבוב קצר ומעבירים ל – 25 עטרות למאפינס. אופים בין 20 ל – 25 דקות עד שרואים שהמאפינס יציבים למגע וזהובים בחלקם העליון.

מתכונים קשורים

Translate »