Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מאפה עלים וחצילים

google analytics במתכון זה צפו 3,572 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מאפה עלים וחצילים משגע! צמחוני, טבעוני, מטריף כמנה ראשונה. אי אפשר להפסיק לאכול ממנו. מומלץ להגיש עם טחינה או גבינת פרמזן מגורדת.

 

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מפשירים בצק עלים במקרר יום לפני ההכנה. מדליקים תנור ל - 200 מעלות. מניחים בתבנית נייר אפיה, על גבי נייר האפיה מניחים 4 חצילים בינוניים, צולים ב - 200 מעלות כ - 40 דקות / עד שהחצילים רכים.
  2. ממתינים לצינון מלא, מפרידים את החצילים מהקליפה והעוקץ ומניחים במסננת 10 דקות לסינון הנוזלים. חותכים את החצילים לאורך, לרצועות ארוכות ומניחים בצד. (לא עושים מהחצילים רסק!!!)
  3. פורסים את הבצק (ניתן להשאיר אותו צמוד לניילון), חותכים לאורך ולאחר מכן מחלקים לקוביות. מניחים כל 9 קוביות במגש, מורחים על כל קוביית בצק כף רוטב נפוליטנה, מעל הרוטב מניחים רצועת חצילים ו - 3 זיתי קלמטה. אופים 40 דקות / עד שקצוות הבצק זהובות.
  4. הערה - מומלץ להגיש עם טחינה או גבינת פרמזן.

מתכונים קשורים

Translate »