מאפה עלים וגבינה מתוקה

google analytics במתכון זה צפו 4,219 גולשים

מאפה עלים משגע עם שכבה עדינה של גבינה מתוקה. מדהים לאירוח כפינגר פוד, מתוק וקל מאד להכנה. 5 דקות ויש לכם קינוח פגז. זה מתכון מעלף לאורחים שמגיעים בהתראה קצרה ויחוסל במהרה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות חום. מכניסים לקערה 4 ביצים, 1 שמנת מתוקה, גביע גבינת שמנת, כוס סוכר, מערבבים היטב ומניחים בצד.
  2. מניחים רינג 40/30 ס"מ בתבנית מרופדת בנייר אפיה. פורסים את הבצק בתוך הרינג כך שיכסה את תחתית הרינג בלבד. מהדקים היטב לשולים ויוצקים את בלילת הגבינה על הבצק. אופים כ - 40 דקות / עד שהגבינה מתייצבת מעל הבצק והבצק זהוב. לא להבהל מהררי הגבינה שעל הבצק. הם ינחתו כשהקינוח יתקרר. מעטרים באבקת סוכר. כשהקינוח מתקרר חותכים לקוביות 5/5 ס"מ ומגישים בטמפרטורת החדר.
  3. הערה - ניתן להכין את המאפה בכל גודל של רינג או תבנית. יש לרפד אותם תחילה בנייר אפיה, להצמיד את המצק לתחתית ולהדק לדפנות (שהבלילה לא תברח החוצה) וליצוק את הבלילה על הבצק.

מתכונים קשורים

Translate »