מאיה'ס

google analytics במתכון זה צפו 105,277 גולשים

חברים, האטריות הרחבות חזרו לאופנה. את המאיה'ס אפשר לאכול בבוקר, בערב ומתי שמתחשק. אם מתאימה לכם ארוחת ערב בספיד אתם חייבים לנסות את המתכון ההורס הזה! הילדים מתמכרים למאיה'ס בקלות אז רצוי שיהיו הרבה אטריות רחבות בבית. חברים, אין צורך להוסיף עוד ביצה! אם המסה התפרקה זה אומר ששמתם יותר מידי מהמסה במחבת. המאיה'ס אמורה להיות דקה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (4.6 /5)
  • 15 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן עד שהן בשלות (בערך 10 דקות) ומכבים להבה.
  2. מסננים היטב את הנוזלים מהאטריות , שוטפים, מחזירים לסיר, מוסיפים 2 ביצים, 2 כפות שמן, 2 כפות סוכר, 3/4 כף מלח ומערבבים. (לא מבשלים! הסיר משמש תחליף לקערה, אין צורך ללכלך כלים נוספים)
  3. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים כף שמן כ - 2 דקות. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים כ - 4 כפות מתערובת האטריות ומשטחים אותה במחבת. המסה צריכה להיראות כמו חביתה גדולה ולא עבה. חשוב מאד לא לשים יותר מידי מהתערובת כי האטריות ייפרדו כשתנסו להפוך את המאיה'ס.
  4. מטגנים כדקה וחצי מכל צד. חשוב לא למהר להפוך את המאיה'ס צריך להמתין עד שהיא מזהיבה וקריספית.

מתכונים קשורים

Translate »