Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

לחם טחינה ללא גלוטן

google analytics במתכון זה צפו 24,266 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

קבלו לחם טחינה ללא גלוטן ששיגע את הגולשים ברשת! הוא בריא, קל להכנה ולי הוא טעים! אני מורחת עליו גבינה או קוטג' עם עגבניה או חומוס וזה פשוט מעדן. חשוב שתדעו שהדעות ברשת חלוקות, היו שמאד אהבו את הלחם והיו שממש לא אהבו את מרקמו הספוגי וטעמה של הטחינה. בכל מקרה אני ממליצה לכם לנסות, מקסימום בזבזתם 6 כפות טחינה ועשרים דקות מזמנכם..

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות. מכניסים לתוך קערה 6 כפות טחינה גולמית, 2 כפות דבש, כפית אבקת אפיה, 4 ביצים וטורפים את כל המרכיבים עד שכל הגושים נעלמים.
  2. מעבירים לתבנית אינגליש קייק ואופים כ - 23 דקות / עד שהלחם זהוב.

מתכונים קשורים

Translate »