Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

לביבות כרובית

google analytics במתכון זה צפו 40,188 גולשים

מתכון ללביבות כרובית מדהימות שנטרפות בשניות, קבלו מתכון שחובה לנסות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (2.1 /5)
  • 4 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. הופכים את הכרובית כך שהפרח יהיה כלפי מטה והשורש כלפיכם. מסירים את כל העלים וחותכים את הכרובית מהשורש לפרחים לא גדולים.
  2. מכניסים לסיר גדול את פרחי הכרובית, חצי כפית מלח וממלאים במים עד לכיסוי. מניחים את הסיר על להבה בינונית, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות. אחרי 10 דקות בישול מסננים את פרחי הכרובית מהמים, מעבירים אותם לקערה ומחכים שיתקררו.
  3. לאחר שפרחי הכרובית התקררו מפוררים אותם בעזרת הידיים לפירורים קטנים ומעבירים לקערה. (מועכים עם הידיים) מגרדים בצל גדול, סוחטים ממנו את הנוזלים ומוסיפים לקערה. מוסיפים כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כוס פירורי לחם ו - 3 ביצים. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומניחים בצד.
  4. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים חצי כוס שמן כ - 2 דקות. כשהשמן חם יוצרים לביבות מהתערובת ומכניסים את לביבות בזו אחר זו למחבת. כשהלביבות מזהיבות בחלקן התחתון הופכים אותן בקלות בעזרת 2 מזלגות. כשהלביבות זהובות בשני הצדדים מעבירים אותן לצלחת הגשה מרופדת בנייר סופג לספיגת עודפי השמן.

מתכונים קשורים

Translate »