Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

כרובית אפויה בחרדל ומיונז

google analytics במתכון זה צפו 13,424 גולשים

כרובית אפויה בחרדל ומיונז משגעת. מתכון הכי בסיסי בעולם. והתוצאה? מושלמת!

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. ממלאים סיר גדול מאד בהרבה מים וכפית מלח, מביאים לרתיחה ומכניסים את הכרובית שלמה לסיר כשתחתית הכרובית כלפי מעלה. מבשלים 12 דקות, ומעבירים בזהירות למסננת לניקוז הנוזלים. בשלב הזה מדליקים תנור ל - 200 מעלות גריל עליון.
  2. מכניסים לקערית קטנה 2 כפות מיונז, כפית חרדל, כף שמן זית עדין, חצי כפית מלח ומערבבים היטב. מפרקים את פרחי הכרובית ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מברישים את הרוטב על פרחי הכרובית, מפזרים 2 כפות פרורי לחם זהב ומכניסים את התבנית לשלב האמצעי בתנור וצולים חצי שעה / עד שחלקה העליון של הכרובית זהוב.

מתכונים קשורים

Translate »